Top10 producten met actief zuurstof

Actief zuurstof = Oplossing slechte adem!

actief zuurstof

OxyFresh is een populair middel tegen slechte adem 

Tandartsen raden hun patiënten (met slechte adem) steeds vaker tandpasta’s en mondwaters met actief zuurstof aan. Zuurstof heeft namelijk niet alleen een antibacteriële, maar óók een speekselstimulerende werking, waardoor de mond gezond en gehydrateerd blijft. 

De meeste fabrikanten baseren haar productformules nog steeds op verouderde theorieën, die vooral de ademgeur maskeren, in plaats van te bestrijden bij de bron. Niet alle middelen met actief zuurstof blijken even goed. Waarin ligt het verschil?

Waarom werkt actief zuurstof zo goed?

Actieve zuurstoftoevoeging is gebaseerd op de nieuwste wetenschap en heeft wereldwijd inmiddels miljoenen mensen verlost van slechte ademgeur. Anäerobe bacteriën zijn dé veroorzakers van ademgeur. Anäeroob betekent zonder zuurstof. De naam zegt het al. Deze stinkende micro-organismen kunnen alleen slechte ademgassen produceren wanneer ze zich bevinden in een droge, speekselarme mondholte zónder zuurstof!

Door te spoelen met middelen die sodium chlorite bevatten komen er zuurstofmoleculen vrij. Bacteriën kunnen simpelweg niet overleven wanneer ze worden besprenkeld met zuurstof en sterven direct af.

Sodium chlorite is iets anders dan sodium chloride en chlorinedioxide. Pas op, er zijn fabrikanten die zuurstof activeren door middel van goedkope chlorinedioxide.

Let op, chlorinedioxide is minder effectief dan sodium chlorite! Als u last heeft van slechte adem dan adviseren wij de producten van OxyFresh te gebruiken.

Actieve zuurstof als geneesmiddel!

Vanwege haar lichaamsvriendelijke en verbluffende resultaten, zien we dat actieve zuurstof ook steeds vaker wordt toegepast in de medische wereld voor wondgenezing en antibacteriële doeleinden.

Lees ook:
De top 10 middelen tegen slechte adem