Beste 10 middelen tegen slechte adem

middel vieze ademTop 10 slechte adem

Er zijn wereldwijd duizenden middelen tegen slechte adem te koop, maar welke producten werken nu écht? Bijna alle mondverzorgingsartikelen zijn vooral gericht op het maskeren van de geur en niet zozeer op het bestrijden van de oorzaak. En juist daarom dit artikel: Een Top 10 overzicht van de állerbeste wapens tegen stinkende mondgeur!

 

slechte adem middel1. Orabrush = Beste middel

Met stip op 1: Orabrush! In 9/10 gevallen is witte aanslag op de achterkant van de tong dé oorzaak van slechte adem. Orabrush (en Orabrush Gel) verwijdert deze bacteriële tongplak kinderlijk eenvoudig, zodat ze géén stinkende mondlucht meer kan produceren. Lees op orabrush.nl waarom Orabrush ‘s werelds meest populaire tongreiniger is.

 

slechte adem middeltjes2. Oxyfresh mondwater / tandpasta

Tezamen met een Orabrush tongreiniger is het slim om te poetsen en te spoelen met Oxyfresh. Daar waar de meeste fabrikanten zich vastklampen aan verouderde formules, heeft Oxyfresh haar producten gebaseerd op de nieuwste zuurstof/zink technologie. Actief zuurstof is niet alleen mondvriendelijk, maar werkt tegelijkertijd verbluffend goed tegen stinkende mondgeur. Bekijk Oxyfresh op Oxyfresh.nl of bol.com

 

nasal sinus drops3. Nasal sinus drops

Mensen die last hebben van een allergie, verkoudheid of post nasal drip, hebben vaak last van een slechte ‘neusadem’. Een verstopte neuspassage is namelijk een heerlijke schuilplaats voor stinkende bacteriën. Hier is iets tegen te doen! Met de nasal sinus druppels van California Breath maak je direct een einde aan stinkende gassen die ontsnappen vanuit de neus! te bekijken bij demondzorgzaak.nl

 

Kaux kauwgom4. Kaux kauwgom

Kaux kauwgom is één van de enige kauwgoms ter wereld dat écht werkt tegen slechte adem. Kaux heeft namelijk een speekselstimulerende werking, waardoor de mondholte wordt voorzien van zuurstof en enzymen. In een zuurstofrijke en vochtige mond kunnen stinkende bacteriën NIET voortleven!

 

california breath power drops tong5. California Breath powerdrops

Wanneer je je tong hebt schoongepoetst met een Orabrush, druppel dan vervolgens enkele antibacteriële powerdrops (van California Breath) achter op je tong. Nu weet je écht zeker dat er zich géén enkele stinkbacterie meer schuilhoudt in het tongslijmvlies.

 

6. Oxyfresh Super Relief Gel

Ontstoken tandvlees gaat altijd gepaard met slechte adem. Tijdens de ontsteking komt namelijk bloed vrij dat door bacteriën wordt omgezet in vieze geurtjes. Er is géén beter middel voor gezond tandvlees dan de Super Relief Gel van Oxyfresh. Super Relief Gel bevat naast aloë vera en foliumzuur óók actief zuurstof en zink, dat verrassend goed helpt tegen slechte adem! Bekijk het product op oxyfresh.nl

 

droge mond gel7. GeCe dry mouth gel

Een droge mond is één van de grootste boosdoeners bij slechte adem. Niet alleen Kaux kauwgom, maar ook GeCe dry mouth gel helpt goed tegen monddroogheid. Door de speekselopwekkende bestanddelen, ontstaat er een vochtige en zuurstofrijke mondholte, waarin bacteriën geen schade kunnen aanrichten! Lees op drogemondshop.nl waarom GeCe gel zo effectief is tegen een droge mond!

 

st sin tabak8. St Sin anti rook, alcohol- en knoflookadem

‘s Ochtends ook zo’n last van slechte adem na een avondje stappen? Roken, alcohol en knoflook kunnen je ademfrisheid flink aantasten! Daar kun je met de St. Sin anti-alcohol, anti-knoflook en anti-rook ‘jellies’ nu eindelijk iets aan doen. Lees op frisseademshop.nl hoe de producten van St Sin helpen tegen de erfenis van een avondje stappen en het eten van knoflook!

dentek comfort clean 60 stuks9. Comfort Clean Flosspicks

Wat niet iedereen weet is dat tandplak zich deels bevindt onder de randjes van het tandvlees. Deze ‘gleufjes’ bereik je met een tandenborstel niet of nauwelijks. Flos daarom ook alle plaque weg dat zich onder het tandvlees bevindt. Omdat het ouderwetse flosdraad snijdt en veel tijd kost is de Comfort Clean Floss een handige tool waar je zelfs verslaafd aan kunt raken.

 

hoe tandsteen verwijderen10. Profi Tandsteenhaakje

Tandsteen is verhard tandplak dat de tand een ribbelige structuur geeft waaraan zich nog meer bacteriën zullen hechten die voor slechte adem, ontstoken tandvlees en gaatjes kunnen zorgen. Sommige mensen kiezen ervoor om beginnend tandsteen zelf te verwijderen met het plastic haakje van Profi.

 

Lees ook: 
De 15 meest voorkomende oorzaken van slechte adem
Dit zijn de 14 beste tips om van slechte adem af te komen